Yr i nattmössan

Det var segt att komma ur sängen i morse, men nu är iaf frukosten avklarad och jag kan börja göra mig i ordning för att åka till jobbet. Göra sig i ordning = ta på sig kläder och kolla att tandborsten inte fortfarande hänger ur mungipan 😛

Sedan funderar jag på en grej. En annan bloggare har besvär med en obekväm kommentatör, alltså kommentarer av elak art från någon som hon bara misstänker. Så jag blev ju nyfiken, kanske mest för att jag är intresserad av psykologi och såklart för att jag har henne som favorit, så jag kikade in på en viss persons blogg och… Utredning pågår, det vill säga, bara läsande just nu. Hittar jag någotså får ni se oss på Efterlyst. Bara så ni vet och vill ha Hasse Aros autograf 😛

Nej, nu är det väl dags att dra. Ni får ha en bra fredag allihopa så läses vi senare 🙂

11400cookie-checkYr i nattmössan