Kvällsmusik, Blue oyster cult – Dont fear the reaper

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AUO_5EALZoM]

Jisses vad tiden försvann snabbt då! Nästan dags att sussa ju.

Nåja, dagen var hyfsad i alla fall. Jag fick lite besök av kanin-klo-klipparen Fröken K. Alltid söt och kul att diskutera med. En hemlig önskan är väl att det skulle vara oftare men, tja, vi har varsitt liv..

På jobbet var det ganska lugnt, med fredagsmys och allt. En gardin skulle hängas upp men det var väldigt vad folk var pratglada med mig idag, så jag hann inte haha. I stan var det, som ni såg, studenter överallt vilket var kul. Jag önskar bara att jag hade stannat kvar längre för att ta bättre bilder men jaja….

Någon spis blev det inte idag, han hörde aldrig av sig. Kanske han var på studentskiva eller nåt? Nåja, kanske i morgon.

Nu ska jag bara ut med voff och sedan blir det skutt i säng. Jag får tacka för trevliga kommentarer och vi får ses i morgon. Natti natti! 😀

11490cookie-checkKvällsmusik, Blue oyster cult – Dont fear the reaper