Kvällsmusik, Anna Puu – Melankolian riemut

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WoSDqXOmwRU]

Jaha minsann, det var nästan slut på den här dagen då. Lagom trött blev man också även om det inte blev någon träning idag. Men hantlar framför teven är givet! haha.

Kaninen fick bytt i buren också, och nytt hö. Som ni kanske vet så är det inte min kanin utan en kompis medan hon är i Guatemala. Det var tänkt att hon skulle bli borta i 2 månader men helt plötsligt fick jag besked om att hon stannar 1½-2 månader till! Det var hennes pojkvän som sa detta men ville inte avslöja vad som hade hänt. Ryktena började gå på framförallt Facebook, att hon hamnat på sjukhus, träffat en ny kille osv osv så jag vet egentligen fortfarande inte vad som har hänt.

Sanning att säga blev jag lite förbannad när jag kröp omkring på golvet och försökte rengöra buren efter ett djur som inte ens är mitt och som jag faktiskt är smått allergisk mot. Dessutom sprätter han sågspån överallt och vart ska han vara när jag ska ha visning här? Eller längre fram, när jag minskar boyta med 20 kvm. Så i kväll ska jag fråga på Facebook om någon har hört något nytt och om någon är intresserad av att ha hand om en kanin. Om ingen svarar så…vet jag inte..

Hur som helst, i morgon får jag även spisen från grannen. Min egen är från 1800 frost och den nyare är bara 4 år gammal så jag är glad. Det höjer kanske värdet på lägenheten lite till. Och i morgon är det ju fredagsmys, vilket alltid är trevligt. Vår Trivselkonsulent gör ett storartat jobb!

Så nu ska jag bara äta något, sedan blir det sängen. Ni får sova så gott så ses vi i morgon! 😉

(Tack Fiddeli för musiken 🙂 )

11380cookie-checkKvällsmusik, Anna Puu – Melankolian riemut