Dålig natt, igen

zzZZZOOmmm…..sssWWWIschhhh….BRÖÖÖÖL….

Det är ljuden jag kunde höra i natt. Att bo såhär nära vägen blir mer och mer påfrestande och ju mer man tänker på det, desto mer störd blir man på det. Det är något psykologiskt. Självklart använde jag öronproppar men då kunde jag inte höra klockradion eller mobiltelefonen så kl 8:15 vaknade jag av mig själv.

Men skam den som ger sig, jag ska bara ut med voff och sedan pejla in vilken buss som blir bäst att ta sig till jobbet med. Tyvärr blir det ingen träning då jag, klantarsel numero ono sometimes, har bokat in fel dag med hundvakten. Ibland blir jag bara sååå trött på mig själv. Det får bli mer träning hemma även om det inte är lika roligt som sjukgymnastiken där man kan spana in fräscha 60-plussare 😛

Nåja, som sagt har jag lite grejer att pyssla med, vi får ses i eftermiddag. Ha en bra dag allihopa!

11330cookie-checkDålig natt, igen