Kvällsmusik, Extreme – More Than Words

 [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UrIiLvg58SY]

Snart dags för promenix och sedan sängen. Jag är ganska trött. Speciellt på att snubben som skulle kolla på lägenheten inte dök upp och att Comhem är såååå jäkla segt. Det har varit hackigt ända sedan i fredags, ibland lägger det av helt och helt plötsligt är det hur snabbt som helst. Ett stort suck liksom…

Annars har dagen varit bra. Det blev lite snickrande på jobbet och i morgon blir det lite till. Jag fick även skrubbat väggarna i badrummet så idag blev det inte mer hantlar för biceps, de har redan fått sin träning haha.

I morgon blir det sjukgymnastik, vilket känns bra. Hoppas jag når den där sköna känslan igen…

Nåja, jag ska väl studsa iväg åt binge-hållet så får vi nanna så gott allihopa. Natti, vi ses i morgon 😉

11300cookie-checkKvällsmusik, Extreme – More Than Words