Nu är jag säker.

Det blev ingen sömn alls i natt så jag stannade hemma idag. Balansen blir nästan lika med noll när jag inte fått sova och det skulle kännas pinsamt att se full ut på stan.

Varför detta nu då? Jo, jag är övertygad om att det har blivit mer trafik på vägen som jag bor granne med. Nu även på nätterna, men förr var det helt tyst i 10-tals minuter åt gången. Men nu kommer de tätare.

Jag försökte med öronproppar men nejdå, de var ju så deformerade att ljudet slapp in i alla fall. Så det fick bli tv-soffan istället, vilket inte alls var bra. Det känner jag nu när jag har ont i halva ryggen. Värst av allt är ju att jag missar träningen idag men jag får försöka göra några övningar här hemma istället och gå i morgon istället.

Nåja, jag ska inte deppa ihop helt 🙂 Istället drar jag ett skämt:

Det blev stort larm på PROs stora simtävling då någon hade sett ett stim pirajor i vattnet. Larmet blåstes kort därefter av då det konstaterades att det istället var det lokala herrlaget i simning där samtliga hade råkat tappa löständerna i vattnet.

10950cookie-checkNu är jag säker.