Filmklipp med min hund

Grr, nu har jag försökt 5 ggr att ladda upp filmklippet på youtube men det avbryts hela tiden. Comhem har strulat sedan i fredags och jag börjar bli lite sugen på att ringa dem. Nåja, det får väl vänta lite till då för detta måste ni bara se. Jag kan avslöja att min hund vet skillnaden på bra eller anus haha.

Dagen har varit väldigt tråkig. Jag blev besviken på att jag inte kom iväg idag, varken till jobbet eller träningen. Jag som verkligen ville det. Men jag körde lite lyft och övningar hemma och det kändes bra det också. Nu behöver jag bara lyfta hunden 10 gånger över huvudet så är schemat komplett 😛

Min förre inneboende, mr T, hälsade på. Det blev lite kaffe och snack om bilar, tjejer och jobb såklart. Dessutom lämnade han nyckeln äntligen. Missförstå mig rätt, han är lite krånglig ibland men är en bra kille!

Ojdå, nu fungerade visst youtube, då ska jag ge er filmklippet. Ni får ha det så gott, sova gottare så ses vi i morgon! 🙂

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=He9BrQG2OqA]

11070cookie-checkFilmklipp med min hund