Kvällsmusik, WASP – Wild Child

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TsoLb-E7oy8]

Voff har varit ute, nudlarna är på gång och fläskschnitzlarna redan uppätna inför morgondagens träning (heter det “deffa” Amis?) så nu blir det strax duschen som gäller, lite tv och sedan ett jämfotaskutt ner i sänghalmen.

Över lag har det varit en mucho bravo dag. Lite snack på sjukhuset idag där de tyckte att jag såg ut som en ny Anders. Antagligen har det med både träning och ändrade kostvanor att göra som dessutom gjort att jag tänker mer positivt numera och har en annan utstrålning, vilket tydligen märks. Dessutom känns det som att jag har mer balans i stegen nu och mer energi så det är på väg mot rätt håll. Anders version 2, more improved, faster, better and sexier! 😉

Sedan fick jag efterlängtat besök också. En bekant med sin pojkvän kom förbi och hämtade köksmöblerna idag plus lite annat grejs så nu börjar det se städat ut. I morgon ska jag visa bilder på balkongmöblerna och ett soffbord som några jobbarkompisar är sugna på och det känns ju bra. Ta mer, ta mer, så jag slipper släpa allting till det nya stället haha.

Men som sagt, nu börjar det bli dags att knyta ihop säcken för idag. I morgon blir det lite härlig träning igen, det ska bli skönt! Tack för idag, slut för idag. Ni är bäst! 😀

10910cookie-checkKvällsmusik, WASP – Wild Child