Go morron med Bosse Tut?

Det var värst vad det händer saker i världen då…

Jag ställde in min klockradio igår på en annan kanal och vaknade upp till nyheterna i P1. Jag tog aldrig tid på nyhetsrapporteringen, men jag tror det var minst i en kvart! Så om man gillar att vakna till en röst så är det ju jättebra, och nyheterna handlade inte enbart om katastrofer faktiskt. Eller så gjorde de det men jag blev förförd av den kvinnliga nyhetsuppläsaren…

Men man blir ju lite orolig. När man börjar lyssna på P1 så börjar man bli gammal och mossig, inte sant? Snart sitter jag där med jättelik Freudiansk skepparkrans, puffandes på en pipa, med grå kofta på och säger mmm, samtidigt som jag försöker tvinga min pesudointellekttuella läggning på alla som råkar komma i min väg. ”-Hörrni rackarungar, ska ni inte sluta sparka på pensionären där borta och göra mig sällskap till Kulturkvarten med Bosse Tut? Han är en otroligt insnöad stofil, precis som jag…

Nåja, hur som helst, go morron på er. Ni får ha en bra dag! 😀

10790cookie-checkGo morron med Bosse Tut?