En högst märklig kvinna

Jag har nämnt henne tidigare. Thailändskan som jobbar inom hemtjänsten och som går omkring här i området till äldre människor.

Idag när jag städade på balkongen dök hon upp igen. Vi ropade till varandra tills hon frågade om vi kunde sätta oss på ljugarbänken istället. Så jag slängde på mig mina sandaler, kepsen och solglasögonen och gick ut. Och där satt hon.

Vi pratade om allt möjligt, om Thailand, om jobb, om semester, om min kommande flytt till en annan stadsdel. För övrigt en stadsdel som har ett bageri och café där hon brukar sitta lördagar klockan 10, fick jag veta. Hur som helst, hon är en väldigt trevlig tjej om än kanske lite knepig. Kanske det är på grund av språkkunskaperna. dessutom är hon kaxig som fan haha 😛

Till slut, innan hon var tvungen att gå vidare, bad hon om mitt mobilnummer och e-mail. Vad hon nu ska med de till vet jag inte, men tanken föll mig in att hur ofta händer det? Att någon ber om mitt nummer och e-mail. Det är ju faktiskt smått sensationellt och vad jag vet, ganska ovanligt. Oavsett vilket så var det väldigt trevligt och vi får väl se när det blir en fika. Det verkar vara en väldigt trevlig kvinna. med blåmärken på knäna, som hon visade mig…(?)

Det finns hopp om mänskligheten, trots allt 🙂

10760cookie-checkEn högst märklig kvinna