Dagens klanteri

Att klippa växter kan bli väldigt grisigt har jag märkt.

Jo, jag vet. Jag borde ha frågat er först vilken typ av växt detta var innan jag försökte mig på detta men smart som jag är så satte jag igång direkt. Jag var tvungen att klippa ner den (med en vanlig hushållssax) eftersom den hade blivit så jumlans stor och riskerade att tippa över. Eftersom det har kommit en ny planta längst ner så trodde jag det skulle bli lätt som en plätt.

Icke sa Nicke. Först och främst var det segt som fanken att komma igenom “Grenarna” och sedan spottade den ut en vit, kletig sörja som hamnade lite här och där. Jag borde haft en sekatör men det är lätt att vara efterklok.

Så, vad är detta för krukväxt som har hamnat i mitt hem?

Till höger: Sårad växt i strid med sax.

10680cookie-checkDagens klanteri