Simpelt PR-trick

Visa brösten så får du uppmärksamhet. Ett trick som har fungerat i jag vet inte hur många år men vi kan nog räkna ända tills innan istiden. Och vi går fortfarande på det. Eller?

Senaste stjärnan är Hayley Williams som har ”råkat” göra en så kallad nip-slip. Eller vänta lite nu, vem är egentligen denna kvinna? Själv har jag inte den blekaste aning så jag blir tvungen att kolla henne på Wikipedia och, jaha, hmm, nä, det var ganska blekt på den fronten. inte ett endaste WOW någonstans faktiskt så jag förstår varför hon kör en nip-slip.

Men som vi vet är hon inte ensam om att ha ”råkat” visa lite för mycket. Allra först tror jag det var Janet Jackson som 2004 under Superbowl visade lite för mycket av sig själv och det blev ett jäkla ståhej.  Helt plötsligt var det massor av kändisar och icke-kändisar som ”råkade” göra en hel rad nip-slips, det blev helt enkelt en epidemi! Verkligen mycket märkligt på min ära… Alright, nu är det ju så att jag själv inte råkar äga ett par sådanadära men borde man liksom inte känna när man, som i Janets fall, visar hela härligheten?

Nädu, Hayley Williams, vem du än är eller vem du än vill vara och oavsett hur mycket pengar du hoppas få in på detta. Jag kunde faktiskt inte bry mig mindre och sorry, men jag kommer inte dregla ner mig själv så fort jag ser en nip-slip i framtiden heller.

Misstag my ass 😛

9960cookie-checkSimpelt PR-trick