Victoria klär sig som en tant

Detta kommer från Nina Johansson som bloggar på aftonbladet.se och ja, jag får nog hålla med om detta, även om jag aldrig tänkt på det förr. Prinsessan Victorias klädstil är ganska tråkig. Mer behöver man faktiskt inte säga, det är bara att betrakta och bekräfta liksom.

Men Daniel då? Är han så mycket bättre? Som man är man väldigt begränsad i både färger och modeller och det mesta går i beige, grått eller över lag mörka färger. Khaki, jeans eller cargo och kanske en slips. Tråkigt! I och med detta kan man knappast klaga på Daniel som numera jämt går omkring i kostym och det enda han egentligen får byta är färgen på slipsen. Det är nog inte lätt för den killen. Ungefär samma tråkiga kläder nästan jämt, le och vinka. Ständigt i skuggan av Vickan.

Jag är inte avis. Jag lovar.

9800cookie-checkVictoria klär sig som en tant