Se gomôra på er

3-4 timmar till i sängen, snälla? Det är ju sådär lagom gosigt och varmt… Nähäpp, jag får väl sova ut i helgen då kanske.

Konstigt att jag är så otroligt trött numera, det känns som jag kan sova i flera dagar. Kan det bero på att det är mycket att tänka på nu inför flytten? Hmm…

Nu ska jag strax ut med voffelainen, frukosten är redan avklarad. Vi får se vad som händer och fötter på jobbet idag eftersom alla kurser nu har sommaruppehåll så är det ganska lugnt. Kanske jag får börja snickra igen, denna gång docksängar!

Nåja, jag ska väl ut nu och sedan blir det troligtvis bussen 8:10 eller om jag kanske får skjuts. Den som äter lever får se…

Förresten! Det jag skrev igår om soffan som kommunen ville förbjuda: Fiddeli tyckte jag skulle skicka ett mejl till Sundsvalls Kommun om mina förslag så nu är det gjort. Jag hoppas på svar under dagen! hahaha 😛

Ha en jättebra dag allihopa så ses vi i eftermiddag 😉

9750cookie-checkSe gomôra på er