Kvällsmusik, Stream of Passion – Out in the real world

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FW9UALTrtoo]

Det är märkligt hur snabbt en dag kan gå. Trött? Jadå, det lär bli sova inatt kan jag lova.

Först var det ju jobba som gällde, sedan sjukgymnastik och sist lite handla grejer inför helgen plus lite packande i lägenheten. Så det ska bli skönt att nanna snart.

Först ska jag bara berätta en sak som jag aldrig någonsin har gjort. När jag var på sjukhuset och åt lunch, innan sjukgymnastiken alltså, var det en i kökspersonalen som jag började prata med. En trevlig kvinna, runt 40+ sisådär, så när jag hade ätit nästan allting frågade jag henne om hon inte ville göra mig sällskap. Jag såg ju att även hon var på väg att äta lunch. Tyvärr sa hon nej men kanske nästa gång.

Det gjorde inte så mycket men jag tänkte, varför inte? Det är ju nästan alltid roligare att äta med fler än sig själv och det behöver inte betyda mer än bara trevligt sällskap, inte sant? 🙂

Nåja, nu ska jag ut med voff en sista gång för ikväll. Sedan blir det duscha och direkt i bingen. Ni får sova så gott så ses vi i morgon! 😉

9910cookie-checkKvällsmusik, Stream of Passion – Out in the real world