Kvällsmusik, Mad World – skräckmusikvideo

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TUUO-gAHBV0]

Sådärja, då var nästan dagen över. En väldigt solig och varm sådan så vi kan nog våga säga att sommaren är äntligen här. som vanligt är jag blekast i kvarteret men det är okej, det har nästan blivit som en sport för mig haha 😛

Dagen i övrigt har varit bra. Jag var ju på husesyn i den nya lägenheten och fick en liten rundtur. Det visade sig att det finns en liten snickarbänk i källaren, något som passar mig jättefint. För övrigt var lägenheten helt okej, bara en liten nötning i parketten men det fixar ju jag. Efteråt bar det av till mäklaren, lite mer papper skrevs på och nu, ja nu är jag stolt ägare till två lägenheter. Det är tur att jag är gjord av pengar haha. Min lägenhet ligger nu på hemnet.se vilket känns väldigt bra och ikväll hänger jag upp Till Salu-skylten på köksfönstret.

I morgon blir det ett pass på sjukgymnastiken och jag är redan sugen så jag tänkte köra ett pass på min motionscykel som jag, typiskt nog, har parkerat framför teven. Finns det något mer kliché? 😛

Träna – äta – teve – skylt. Det är mitt schema för ikväll.

Ni får nanna så gott så ses vi i morgon, pigga och glada över det fina vädret, eller hur? Förresten, jag tror jag har kontakt med de högre makterna för se, vilket tecken jag fann i pizzakartongen…

9680cookie-checkKvällsmusik, Mad World – skräckmusikvideo