Kvällsmusik, Chris De Burgh – Lady in Red

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=q5OeKIZ0SCM]

Jahapp, så börjar det knipa i ögonlocken minsann och man är sådär lagom trött.

M&M kom aldrig och hämtade köksmöblerna. Så jag skickade ett sms och frågade vad som stod på och då hade de glömt av det helt och hållet. Jag får erkänna att jag blev ganska så sur för det är inte så kul eller lätt att ensam kånka köksmöbler upp o ner i trapporna. Hur som helst, de hade en ganska bra anledning så jag lugnade ner mig ganska snart. Dessutom är det nog inte bra att vara arg. Blodtrycket osv… 😉 De får helt enkelt ta det en annan dag och jag fick lite extra träning. Slutet gott, allting gott!

I morgon får jag nycklarna till den nya lägenheten! Klockan nio ska vi ses där, säljaren, jag och mäklaren och vi ska göra en slutbesiktning av lägenheten. Sedan bär det av till Garnisonen för undertecknande av diverse papper och överlämnande av nycklar. Finemang lavenmang i kubik liksom! Efteråt planerar jag att åka hem faktiskt. Jag måste ta ut voffen och äta lunch, sedan åker jag ner och jobbar eftermiddag istället.

För övrigt händer inte så mycket mer idag. Först blir det duscha (sorry inga bilder) och sedan blir det lite mat framför dumburken igen och sedan gå tidigt till bingen. Men det var en bra dag ändå. Snickeriet blev klart och hon som skulle ha den blev jätteglad. Vilket påminner mig om att det känns så konstigt att få beröm haha. Nåja, bild på projektet kommer inom de närmaste dagarna. Det ska målas och dekoreras också.

Tack för idag, slut för idag. Sussa så gott så ses vi i morgon igen! 😀

9520cookie-checkKvällsmusik, Chris De Burgh – Lady in Red