Anders besöker Blondinbella

Någonstans på aftonbladet.se såg jag att Blondinbella, eller Isabella Löwengrip som hon egentligen heter, hade uttalat sig om rökare och rökning. Så jag besökte hennes blogg för att se vad spektaklet handlade om.

Inlägget blev aldrig läst, främst av den orsaken att hennes blogg är så belamrad av reklam och jobbiga banners, menyer och annan skit så att sidan hackar riktigt allvarligt. Likt en skateboard på kullersten med en medlem från PRO ombord. Dvs allvarligt!

Jag orkade bara skumläsa inlägg ett, som hette “Mot jobbet!” och det var ganska intressant faktiskt. Man har ju hört hur vissa bloggare livnär sig på att produktplacera och göra reklam för allt möjligt och jag undrar om man får en smula överdos av detta i åtminstone detta inlägg:

“Min Longines-klocka var väldigt dyr men är du sugen på en fin klocka till studenten så skulle jag rekommendera märket Seiko, kvalitétsklockor runt 2000-3000 kr. Klockor ska man investera i! Skippa att köpa en billigare för några hundra och vänta tills du kan lägga lite pengar på den, andrahands-värdet är väldigt bra om man vill sälja, och vill man inte de så håller de hela livet i alla fall! Jag har en Omega Seamaster och en Longines Admiral nu, mitt nästa köp blir en Breitling Chronomat eller Bentley.”

För det första, hur kan hon rekommendera en klocka som hon inte ens äger själv? Hon skriver ju att hon har en Longines och en Omega Seamaster.

För det andra, jag har själv en Casio som jag köpte 2006 för ynka 300 spänn och den fungerar alldeles utmärkt. Nördklocka med två alarm, jo jag vet, men jag behöver det för att inte missa insulindoserna så jag har en bra anledning 😛

För det tredje, vilken modemedveten tjej/kvinna väljer EN klocka för 2500 kr för resten av sitt liv?  Det är lika galet som att köpa jeans för 1000 kr bara för kvalitén när man ändå byter om 2-3 veckor.

För det fjärde, det finns numera en exklusiv funktion på mobiltelefoner och faktiskt även datorer. Den kallas för klocka.

För det femte…äh, jag har inte tid med detta! 😛

9460cookie-checkAnders besöker Blondinbella