Kvällsmusik, The 69 Eyes – Gothic Girl

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TRUYs2cKcX0]

Dags att rikta snoken mot snarkofagen igen. Det går snabbt emot slutet… 😛

Jag funderade på en sak. Det är så att jag följde en blogg ganska länge men helt plötsligt blev det en smink- & modeblogg. Det må vara ett mysterium men det där blev helt plötsligt inte så intressant att läsa, så jag avslutade min prenumeration via Bloglovin. Två dagar efteråt kunde jag läsa att ”-En dålig nyhet är att jag de senaste dagarna har förlorat hela tre läsare, men whatever, vem bryr sig?

Det är det som har ockuperat mina tankebanor de senaste dagarna, hur lite man tänker om ens prenumeranter, ens läsare. Kanske det beror på internets opersonlighet eller på att vissa personer inte bryr sig, jag vet inte, men jag skulle aldrig säga ”whatever” för såvitt jag vet har läsarna en ganska stor roll. Inte på grund av antalet läsare utan för bollplanket vi har, att vi kan utbyta idéer och intressen. Så för mig är ”whatever” ett ganska fult skällsord, i stort sett vart som helst. Nåja, nog muttrat om det hehe 😉

Voff har varit ute och vi träffade inte på några psykopater ikväll heller. Dock gick det förbi någon för några timmar sedan som skrek för full hals om ”jävla svikare” så att hela grannskapet gick ut på sina balkonger för att se vad som stod på. Själv gick jag till köket, orolig över vad som ska komma genom köksfönstret. Ingenting hände visserligen men jag känner allt starkare för att flytta. Det känns inte säkert här längre…

Nåja, nu blir det lite frukt o bär i Kelda matlagningsgrädde framför teven så jag tackar och bockar, niger och bugar, allt på samma gång för idag. Ni får sova så gott så ses vi i morgon. Tjo tjo! 😀

9420cookie-checkKvällsmusik, The 69 Eyes – Gothic Girl