Kvällens projekt

Gröna fingrar, vad är det?

Den här växten fick jag när jag flyttade in här, snart 5 år sedan, och den verkar trivas hos mig. Med åren har den bara blivit större och den har ramlat i golvet några gånger på grund av dess längd och tyngd.

Men idag kände jag att det var dags att räta upp den, ge den lite stadga och framförallt ge den vatten. Något jag faktiskt gör en gång i veckan haha. Frågan är, vad är det för växt? Själv har jag ingen aning…. 😛

Här spretar det åt alla håll och kanter och med stor risk för ras. Igen.

Upplyft, vilket gick lätt, sedan var det bara att skaka om lite lätt och fylla på med mer jord på rätt ställe.

Sådärja, hela operationen utförd utan några större mängder blod, svett och tårar. Nu ska jag bara dammsuga och ställa mästerverket i fönstret så hela kvarteret får åtnjuta grönskan.

9360cookie-checkKvällens projekt