Så blir du en Carrie Bradshaw

Sex and the City 2 är ju på tapeten, något som få människor har missat för det verkar snackas om det både här och där.

Själv är jag verkligen inget fan och kan inte riktigt förstå fashinationen för de här kvinnorna. Nog har de banat vägen för mer självständighet och frigörelse och att våga vara vildare, men ändå. Det har inte fallit mig på läppen och jag tycker inget av det är vidare sexigt, tilltalande eller ens intressant att se på varje vecka. Men, smaken är ju olika och tur är väl det.

Aftonbladet tipsar idag om hur du kan bli lik Carrie och de andra tjejerna. Man får tips om hur man snor deras stilar…så jag gjorde precis det och med lite hjälp från datorn blev resultatet såhär häpnadsväckande, ultrasexigt och oj vad jag känner mig komplett och perfekt nu:

7940cookie-checkSå blir du en Carrie Bradshaw