Nakenhet & sex i bilen

En intressant notis om detta kan man läsa i aftonbladet idag.

Sex och nakenhet i trafiken, kan det vara något? Tydligen är det ganska vanligt enligt en europeisk undersökning som har gjorts av Jabra, den danska tillverkaren av mobiltillbehör. Dock kanske man ska ha i åtanke att enbart 1800 förare har blivit tillfrågade i USA, Storbritannien, Frankrike, Ryssland och Japan. Längre ner i artikeln kan man läsa att ”En tredjedel medgav att de klätt av sig eller bytt kläder medan de kört bil. Nästan lika många, 29 procent, uppgav att de har kysst någon.”

Det är här jag liksom reagerar. Främst att det är bara 1800 personer tillfrågade, och jaha, är det kanske så konstigt om man har bytt kläder i bilen någon gång egentligen, t.ex. vid de gånger man har åkt till stranden? Att de har kysst någon är ju trevligt men av ordföljden får man väl anta att det var i bilen då, eller under körning, eller kanske någon gång under deras livstid? Nä, detta var en riktigt usel artikel och inget nämns direkt om sex i bilen, som ni kan se här.

Men tanken är spännande för man börjar ju undra vad det där företaget, Jabra, är ute efter… Om det gäller affärsidéer så har jag några bra tips:

  • En vibrator anslutningsbar till uttaget för cigarettändaren.
  • Bilantenn i läder om man gillar dominanssex.
  • Knytbara bilbälten/kedjor  för de som gillar BDSM.
  • Specialdesignade förarsäten med inbyggd vibrator och stimulator för g-punkten. För män finns även växelspaken att tillgå, ergonomiskt utformad.
  • Växelspak i hudfärgat naturgummi.
  • Hydraliskt uppfällbar stång för erotisk dans på allehanda lastbilsmodeller.
  • Däck gjorda av silikongummi.

Eller så kan man göra det enkelt för sig och göra som den här mannen….

Bild från http://theseagulllovereview.blogspot.com
7840cookie-checkNakenhet & sex i bilen