Kvällsmusik, Veronica Maggio – Måndagsbarn

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NtJxy0zc7nU]

Tiden räcker ju inte! Jag har stressat ända sedan jag slutade jobbet idag och det känns som att jag inte kommer någon vart. Okej, jag kanske överdrev lite men hallen ser fortfarande för *beep* ut, det behöver dammsugas, diskas och röjas undan. Allra helst innan mäklaren dyker upp och ska ta bilder men jag börjar misstänka att detta får dröja några dagar till…

Nåja, annars är det ganska bra. De tackade av mig i styrelsen med smörgåstårta, något jag hade fått på jobbet också, tack vare att vi körde sista föreställningen med Lilla Anka idag. Vi hade även en väldigt trevlig publik idag där det var två småkillar som kikade in bakom ridån efter pjäsen och ropade adjö till både Lilla Anka och Herr Råtta haha. Det är sådant man verkligen uppskattar, lika mycket som publikens reaktioner. Obetalbart! 😀

Sedan hade jag ju sjukgymnastiken, som inte gick så bra, och sedan hem osv osv m.m.m. så nu är jag riktigt, ordentligt trött! Jag ska bara ut med voff såklart, sedan blir det lite mat framför dumburken om jag orkar och sedan zzzzz!

Tack för idag, i morgon är det fredag! Ni får sova så gott så ses vi i morgon 😉

7760cookie-checkKvällsmusik, Veronica Maggio – Måndagsbarn