Fast rumpa till midsommar

Vaddå, springer den lös eller? Isf kan jag rekommendera superlim… Nä, den var dålig, förlåt haha.

Men sådana artiklar och tips gör mig fundersam. Dels varför den ska vara fast just inför midsommar. Är det någon slags ny midsommartradition som kräver att din rumpa är fast till just midsommar? Kanske är det Svenska Gourmetkockars Riksförbund som inte vill att ”Små grodlåren” blir förväxlade med rumpstek? Tål att tänka på, inte sant?

Men seriöst, varför ska det hela tiden hetsas i att se likadana ut? Alla ska vara lika smala, alla ska göra si och så och rubrikerna kokar av jättesmarta tips hur vi ska nå dit.

Själv anser jag att variation icke vara af ondo. Tänk så tråkigt om alla hade lika smala ben, fasta rumpor, samma hårfärg, lika stor kupa och likadana kläder. Det skulle vara som Kina 2010 on acid. Nej, fram för lite mer variation och naturlig look. Let it all hang out!

Artikel i Aftonbladet.

7720cookie-checkFast rumpa till midsommar