Det var som…

Jag vaknade faktiskt med lätthet idag, kors i taket! Det blev inte att ligga kvar ”en stund till” utan direkt ur snarklådan och till att fixa frukost. Dessutom känner jag mig utvilad. Det är nästan så man blir misstänksam ju att något är fel haha.

Idag är sista föreställningen för denna gång med Lilla Anka, iaf vad vi vet just nu. Vem vet när hon dyker upp igen? Snart i en frys nära dig…nej, nu var jag dum, förlåt! 😛 På eftermiddagen blir det sjukgymnastik, vilket jag ser fram emot. Hoppas jag får den där sköna tröttheten idag igen…

Dags att ta ut voffen, sedan blir det förhoppningsvis skjuts till jobbet med en jobbarkompis men ni får alla ha en bra dag så ses vi senare! 😀

Denna hittade jag hos Diana och undrar om ”få skjuts” härmed fått en annan innerbörd.
7640cookie-checkDet var som…