Kvällsmusik, Arash feat. Rebecca – Suddenly

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HSmDPN_HgHI]

Tiden tog slut! Igen! Fanken, jag har så mycket grejer på gång just nu att jag inte hinner med ens hälften! Iofs, att jag ibland får besök är inte mitt fel och jag vill inte vara oartig så jag får väl skylla mig själv.

Gamla inneboende mr T var här en sväng på tre timmar, sedan ringde telefonen och jag fick ett bekymmersamt meddelande. Som ni kanske vet är jag just nu kaninvakt åt min kompis, som är iväg på långresa. Idag ringde hennes kille och berättade att Gulliz blir utomlands ytterligare 1-2 månader!! Jag frågade såklart vad som hade hänt men fick inget svar på det, jag hörde bara att han var liksom ledsen eller orolig på rösten. Jag funderade vidare och några timmar senare ringde jag fröken K som berättade att hon också snackat med honom och lyckats få reda på att det handlade om en operation av något slag, men mer hade hon inte fått veta.

Inte så att det är några problem att Hugo, alltså kaninen, stannar kvar här lite längre men jag blir ju orolig vad som har hänt Gulliz. Att hon dessutom befinner sig, eller åtminstone vad jag vet, i Guatemala gör ju inte saken bättre. Men å andra sidan, vad kan jag göra åt saken annat än vänta? Usch då, inget kul alls 🙁

För övrigt har dagen varit bra. Inte så mycket bloggande tyvärr men så kan det ju bli ibland. Nu ska jag iaf ut med hunden, sedan duscha och kanske röja lite till i hallen för det ser fortfarande ut som ett bombnedslag. I morgon är sista dagen för Lilla Anka Söker En Vän och massor av småbusar springandes omkring men det är väldigt kul. Synd bara att man blir så trött efteråt haha.

Nej, nu måste jag ta tag i saker o ting. Ni får nanna så gott så ses vi i morgon! 😀

7620cookie-checkKvällsmusik, Arash feat. Rebecca – Suddenly