Förbannade snickaren

Igår såg jag reklamen för Arga Snickaren, där det skulle handla om en huresvärd som tydligen inte skötte sitt jobb. Redan då förberedda jag mig på en hög irritationsfaktor, och ikväll fick jag se hela programmet.

Maken till värre hyresvärd får man nog leta efter. Hon kallade Anders Öfvergård kriminell, smet från besiktningen och lade på luren så snabbt det blev obekvämt, trots att Anders påpekade att elen i fastigheten var direkt livsfarlig. Till slut tillkallades hyresnämnden som i sin tur tvångsförvaltade hela fastighetslängan och det var väl tur det. Eller som Anders själv uttryckte sig “den halaste jävla orm jag någonsin haft att göra med” och jag håller med. Man blir ju bara så förbannad när folk beter sig så. Skiter i allt och bara tjänar pengar på de stackars hyresgästerna.

Jag vet inte hennes fullständiga namn men fyfan, rätt ut sagt. Ett riktigt praktsvin.

Se avsnittet här.

Bild från www.kanal5.se

7590cookie-checkFörbannade snickaren