Lämna Facebook?

För några år sedan hörde man uttrycket “Finns du inte på Facebook så existerar du inte” och det tillkommer allt fler användare. Troligtvis är FB världens största nätverk.

VS

Nu kan man läsa att Facebook har klantat till sekretessen lite så att alla, även de som inte är användare, kunde läsa folks statusuppdateringar. Men jag blir bara frågandes: so what? Om man t.ex. skriver skit om chefen kan man väl nästan räkna med att detta kommer fram förr eller senare ändå, inte sant? Om man dessutom tycker så illa om sina förhållanden på jobbet så borde man väl göra något åt saken istället för att sprida mer dynga omkring sig?

Själv ser jag Facebook som en bra plats att samla sina kontakter på, att göra lite reklam för sin blogg eller en trevlig plats att spela småspel på. Det räcker liksom och bara för att tekniken och möjligheten finns borde man kanske inte lägga ut hela sitt liv på “fejan”.

Bara en åsikt.

Artikel i Aftonbladet om att 31 maj blir den officiella lämna Facebook-dagen, där 15000 användare redan skrivit på att de kommer lämna nätverket. Om det verkligen händer, återstår att se.

Jag är skeptisk 🙂

7380cookie-checkLämna Facebook?