Kvällsmusik, Balsam Boys – Här Kommer Sommaren

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZmRXh4BIKjw]

Så var det dags att dra ner persiennerna för att skona grannskapet från fanskapet….eller ja, ni förstår nog haha.

Det har varit en bra dag igen. Orken fanns med mig nästan hela tiden och efter lunch var jag redo för ett extra hårt pass på sjukgymnastiken. Man ska känna lite darr i musklerna, då vet man att det är lagom och man kan känna sig nöjd med sin insats 🙂

Vi hade ju föreställning idag och det gick väldigt bra! Det kom 50+ i publiken, både vuxna och barn, i morgon är det närmare 70 stycken och på torsdag beräknas det komma ännu fler. Jag vet att jag har tjatat förut men kom och se pjäsen, ni som kan. Det kostar bara en tjuga, ni får se en rolig pjäs, kan ta en billig fika och kanske rent av träffa den berömda ridåhalaren. D.v.s. mig haha.

För övrigt ringde mäklaren idag. Hon vill komma hit på fredag, ta lite bilder och se vad som kanske kan förbättras. Därav ser min hall ut som ett slagfält just nu med saker överallt. När man har energin ska man ta vara på den, inte sant? 😉

Nu är det lite mat som gäller, telefon, teve och, ja jag får nog duscha på morgonen istället för klockan har gått snabbt ikväll.

Ni får sova så gott och tack för att ni kikade in idag. Vi ses i morgon! 😀

7480cookie-checkKvällsmusik, Balsam Boys – Här Kommer Sommaren