Kvällsmusik, Enigma – Gravity Of Love

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GzFp2-Rt880]

Jaha nu var det dags igen. Att klappa ihop butiken för idag alltså.

Det har varit en bra dag med trevligt sällskap på jobbet, jag fick snickra lite…

…och sedan kom mr T, min gamle inneboende,  på besök och vi kunde snacka lite skräp. Han har fortfarande inte adressändrat, jisses Amalia liksom, och jag som trodde jag var seg haha. Nåja, huvudsaken är väl att jag får tillbaka nyckeln, vilket han lovade att jag skulle få i morgon. Vi får väl se… 😛

I morgon ja, då är det dockteater klockan 10 och en repetition kl 9. Sedan blir det nog lite mer snickrande tills det är dags att åka till sjukgymnastiken. Den har gett resultat redan, det känns, och på ett bra sätt! Balansen och styrkan i benen har blivit aningens bättre, likaså viljan att äta mer. Inte att jag har någon aptit ännu men jag vet ju att det behövs för att orka bygga muskelmassa. Åhej o hå, kämpa på liksom.

Men nu, ärade lamer & märrar, ska jag ut med voff. Sedan blir det duscha, nudlar och teve och till sist, hör och häpna – bingen!

Tack för idag och alla sköna kommentarer. Natti natti! 😀

7300cookie-checkKvällsmusik, Enigma – Gravity Of Love