The Human Centipede verkar kass

Det snackas mycket om världens äckligaste film just nu, eller det är åtminstone ryktet den har fått kring sig. Men tillåt mig tvivla.

Först vill jag bara säga att jag verkligen inte gillar den här typen av filmer för de ger mig inget och The Human Centipede verkar inte vara ett undantag.

En galen kirurg har fått en idé om att sy ihop flertalet människor så att de blir en mänsklig tusenfoting. Ok, check. Varför gör han det då? Ja, det är där första problemet kommer för det finns tydligen ingen förklaring på varför, bara att han tydligen är galen.

Problem nummer två, enligt mig, är hur kan man kalla det en tusenfting när den har så få fötter? Dessutom måste det se otroligt löjligt ut när kvinnofötter blandas med mansfötter, för att inte tala om andra kroppsdelar.Man får hoppas den galne kirurgen har råd med alla skor i olika storlekar.

Nä, jag hoppar nog över den filmen. Att sedan ryktet går så enormt just nu tyder på en ganska stor effekt a la socialpsykologi när själva filmen säkert inte alls är bra. En hajp brukar oftast betyda en totalflopp, inte när det gäller filmmakarens inkomster utan mer på avsaknaden av anledning att se själva filmen.

Jag kan ha fel iofs, men jag klarar mig nog utan

Artikel från Aftonbladet.

Bild från www.moviescut.com

6940cookie-checkThe Human Centipede verkar kass