Småtjejer i underkläder

Det är ju något man ser dagligen på MTV men när småtjejer i åldern 8-9 år gör det till Beyonces ”¨Single ladies”, ja då tycker jag nog att vi har passerat en gräns. Inte nog att de dansar i utmanande poser, de är även iklädda minimala underkläder.

Min första fråga är, vem i h-vete kom på den idén att göra showen så vågad? De är ju barn! Den ansvariga borde få sparken.

Även Dr. Phil har uttalat sig om detta och anser att det är ”en klar sexualisering av barn” vilket jag också kan hålla med om. Däremot säger Corey Miller, en pappa till en av flickorna, att ungarna gör det för att de helt enkelt älskar att dansa. Jamen, låt oss då tillåta barnen att göra precis vad de vill, för att de älskar det. Klädval och dans är såvitt jag vet, två skilda saker som i en kombination kan bli väldigt bra, men okej…

Kasta sten på djur låter skoj, låt oss testa det!

Artikeln i aftonbladet och klippet på youtube.

6860cookie-checkSmåtjejer i underkläder