Vetenskaplig studie genom köksfönstret

Jag tror jag har kommit ett okänt vetenskapligt faktum på spåren. Genom månaders forskande och otaliga matematiska formler, funderingar och huvudbry kan jag nu med relativ säkerhet fastställa att tjejer/kvinnor är soffpotatisar och ständigt längtar efter sol och plusgrader.

Hur kom jag då fram till detta?

Egentligen märkte jag fenomenet redan i vintras då jag, ensam, promenerade med hunden. Mitt enda sällskap var till 99% (noga uträknat såklart) andra manliga hundägare men vart var alla av motsatt kön?

Likadant nu i vad vi får kalla försommar. Igår när solen lyste var ”alla” ute och i synnerhet tjejerna/kvinnorna medan männen nästan lyste med sin frånvaro. Kan det vara så enkelt att männen tycker allt blir jobbigt när det blir strax över 10 plusgrader, och kvinnorna därmed aktiverar sig lite extra?

Enligt de undersökningar jag har vidtagit med en kopp kaffe framför köksfönstret kan man lätt se att jag har rätt. Inte en kvinna i sikte! Dock missade jag mannen som nyss gick förbi och ja, han var hundägare.

Fortsättning följer….

6450cookie-checkVetenskaplig studie genom köksfönstret