Anders på äventyr (bilder)

I väntan på att jag ska få åka till sjukgymnastiken igen fick jag lite tråkigt. Min vana trogen satte jag igång med att rensa avlopp haha.

Det är konstigt vilka roliga saker man kan komma på när inget annat är på schemat, inte sant?

Jag hade tidigare märkt att det inte luktat rosor när man spolat varmvatten i köket och för någon vecka sedan märkte jag att själva silen hade hoppat upp ungefär en halv centimeter. Så jag lossade den helt, vilket inte var svårt alls och fick se hur mysigt det såg ut: massor av svart/brunt gegg och som sagt, det luktade ungefär som en politikers valfläsk….

Fram med diskborsten och gnugga, gnugga och såhär fint bidde det!

Någon hjälp av Astrid fick jag inte, hon var för upptagen med att sola inför beach (bitch?) 2010…

6310cookie-checkAnders på äventyr (bilder)