Anders bloggar om sex o grejer

Haha ja nu går skam på torra land! Eller, gör den egentligen det? År 2010 är det väl mera regel än undantag att folk har vibrerande saker både här och där. Jag antar att vi har Sex & The City att tacka för den typen av frigörelse, vilket jag tycker är en bra grej även om jag i själva verket avskyr tv-serien haha

Bli fingerflink i sovrummet

Men hela den här grejen med sex, nakenhet och leksaker är ju egentligen inget att skämmas för, inte sant? Det är ju trots allt något alldeles naturligt att känna lust och framförallt att vara naturellt naken. Några saker som är absolut förbjudet i så många sammanhang. Senast igår funderade jag över uttrycket “att förlora sin oskuld” – vad betyder det egentligen? Är det katolska kykan som varit i farten igen och tyckt att man är skyldig till något när man haft sex? Vad är det i så fall som är så jättebra att inte ha sex och vara stenkåt dugnet runt då? 

Sedan den här grejen med nakenhet, det har jag aldrig förstått varför det ska vara så skamfullt. Visst, vi har ju kläder för att inte frysa, något som modehusen har slagit mynt av. Nu ska allt vara chic, mode och helst jättedyrt för att man ska kunna kallas “inne” men seriöst, varför kan vi inte under varma sommardagar gå helt näck? Hellre det än att bli en shopaholic. Det är ju trots allt det allra naturligaste som finns, något att betänka när vi ändå pratar om ekologiska varor och närodlat. Varför inte dumpa alla kläder och vara riktigt schyssta mot naturen på samma gång?

Nä, jag fattar inte världens alla värderingar men alright, jag fortsätter att köpa kläder då. Bara för att inte uppröra någon

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OJqOtPCxH5A]

6340cookie-checkAnders bloggar om sex o grejer