Supande & hundslagsmål

Kristi Himmelsfärdsdag verkar vara en festdag för det vimlar av festklädda tonåringar överallt här utanför vid macken. Att det var festdag idag har jag missat totalt men okej, jag hänger väl inte med längre haha.

Sedan hände en väldigt intressant sak…

Grannens flickvän satt ute på ljugarbänken med deras Rottweiler i flexiband, ni vet ett sådant koppel som blir några meter långt. Som vanligt ville den busa med min Astrid och flög emot oss. Den kan nog väga runt 30-35 kilo nu och vad hände? Jo, min lille pälsboll blir förbannad, morrar till kraftigt som varning några gånger och sedan sätter hon käkarna runt nacken på Rottweilern hahaha.

 Lillan, som hon heter, lade sig som paralyserad på snedden och rörde inte en muskel, Astrid släppte greppet och gick åt sidan och Lillan, ung och dum, försökte busa lite till. Astrid röt till en gång till, ytterligare ett nackbett, kopplena trasslade ihop sig och jag med min dåliga balans höll på att flyga ner i backen. Till slut särade vi på dem men Rottweilern fick åtminstone några kraftiga markeringar men inte fanken ville den sluta leka för det, eller försöka leka egentligen. Allting hade gått helt utan några problem om inte en viss matte hade velat att Lillan skulle få hälsa….

Ingen blev skadad och det var intressant att se hur de markerar genom nackgrepp. Let´s do it the wolf way!

Bilder från qu.blogg.se och www.free-extras.com

6240cookie-checkSupande & hundslagsmål