Kvällsmusik, Bob Marley – I can see clearly now

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hUjI3tslL_4]

Ojdå, tiden rusade förbi. Det är ju så kul att tvätta att man lätt glömmer bort tiden haha. Nu är den iaf gjord och denna gång doftar den gott av äpple, till skillnad mot förra gången. Vilket fortfarande är mystiskt men det känns skönt att inte lukta gammal blöja längre

Glasmästaren kom! Ihop med sin lärling och det var han som hade lovat o lovat, vilket inte alls var okej med glasmästaren själv. Dessutom kände han farsan så då tog det kanske extra fart i brallorna på dem. Nu sitter rutan på plats iaf och jag är väldigt glad. En stor sten har fallit från mitt bröst…och inte ner på mina fötter

I morgon får jag troligtvis besök av mina föräldrar. Vi ska måla lite till i köket, sedan är det klart. Lite packande blir det nog också, främst grejer från köket och ja, vi får ta lite i taget liksom. Men det går framåt!

I morgon och på fredag är jag ledig, och då, om jag känner mig själv rätt, lär det bli en hel massa bloggande av!

Ni får sussa så gott allihopa så ses vi i morgon!

5850cookie-checkKvällsmusik, Bob Marley – I can see clearly now