Snuskiga män överallt?

Igår råkade jag se i Metro om dejtingsidor där kvinnorna upplever det som väldigt påfrestande då männen oftast är ointresserade i allt annat än sex.

Det där är ju knappast något nytt fenomen vad jag har förstått. Själv har jag hängt med på internet sedan 1997 och allt vad jag kan minnas så har det alltid varit så, oavsett sajt eller dejtingservice.

När jag hade hört detta, att män hela tiden vill bara en sak på nätet, beslöt jag mig för att kolla hur allvarligt problemet var på en chat. Jag bytte helt enkelt smeknamn till Maria, eller vad det var, och väntade. I 4 sekunder! Det ena skamliga förslaget efter det andra haglade in och efter 2 minuter hade jag 20 chatfönster öppna där kanske 2-3 stycken sa något annat än snuskigheter. Sedan dess förstår jag vad kvinnor klagar över på nätet. Det var ju fruktansvärt!

Så det är nog bra att det nu finns nischade dejtingsajter (Smart, singel och tjej? Här slipper du slafsiga män (aftonbladet.se) där kvinnor förhoppningsvis får vara lite mer ifred. Malin Wollin har några intressanta saker att säga om detta också. Men jag undrar ändå, hur vanligt är det på andra platser på nätet?

Är det mycket snusk på bloggarna?

Bild från 5buckdecal.com

120cookie-checkSnuskiga män överallt?