Gamla klasskompisar på Facebook

Idag träffade jag en gammal klasskompis från lågstadiet, Malin, när jag skulle skriva in mig på sjukgymnastiken.

Det fick mig att fundera på vilka vänner man skulle vilja återuppta kontakten med igen. Min skoltid var inget vidare och jag var alltid utanför gemenskapen, den knepiga, den som inte gillade sport, han med diabetes så egentligen har jag väl inga goda minnen från den tiden. Faktum är att jag har förträngt det mesta. Inte för att det var direkt obehagligt men det gav mig så lite. Inga jättebra kompisar, det var tunnt med tjejer och man såg ju ut som ett UFO så… Men ändå är det smått frestande att försöka leta upp folket från förr.

För några år sedan testade jag Stay Friends. se men det kostade för mycket och var så begränsat så jag hoppade av.

Det enda direkt positiva jag minns från högstadiet var när en av klassens absolut snyggaste tjejer gick förbi, klämde mig på baken och sa “-Jag var tvungen att kolla om den kändes lika go som den såg ut”. Självklart blev jag högröd i ansiktet och sa inte ett knyst haha. Tänk om det hade hänt idag, då hade det blivit andra bullar av 😉

170cookie-checkGamla klasskompisar på Facebook