Dags att sussa

Det var värst vad tiden går när man har roligt. Eller nä, där ljög jag nog lite för jag är verkligen hur trött som helst haha. Det bidde ju dåligt med sömn förra natten så det ska bli skönt att få krama kudden (i brist på annat) i natt.

Dagen har annars varit ganska okej. Jag fick lite saker gjorda innan jobbet idag, vilket var jättebra. Sedan fick jag höra att hantverkarna kommer på måndag och fixar innertaket och det ska tydligen kosta 8500 kr och det är ju ett bra pris. Därmed blir det en liten semester hos mina föräldrar då borrandet troligtvis inte är bra för varken kanin eller hund.

Mötet var relativt ointressant. Kanske mest för att jag ändå är på väg härifrån och att jag var så trött men jaja, nu dröjer det en hel månad till nästa möte som också blir det sista.

Nu ska jag ta ut voffen, sedan blir det lite käk framför dumburken och tidigt i säng. Chefen sa att jag behövdes på ett möte i morgon, vid frukostfikan. Jag undrar vad han har på gång åt mig…

Naughty night alla, vi ses i morgon, redo att erövra världen! 😉

200cookie-checkDags att sussa