Smart (?) trix för fler besökare

Någon som inte känner till Bloggportalen?

En snabb förklaring är att BP är en slags anslagstavla där olika, registrerade bloggar syns på en ”rulla”. BP och Aftonbladet hör på något sätt ihop och de delar varje år ut Stora Bloggpriset, med gala i Stockholm och hela baletten. Läs mer här.

Hur som helst, jag tänkte göra en fuling, som jag faktiskt har lärt mig från Kajsa-Lisa haha.

Om man går till bloggportalen.se kan man se en lista på de mest sökta termerna just nu, och jag tänkte som så att om jag skriver alla de orden här så borde ju mina besökare skjuta i höjden! Iofs när man ser listan så undrar man vad det är för folk som bloggar…

  • gratissaker.com 
  • sex 
  • sexstory 
  • jonas h svensson 
  • sperma 
  • bröst 
  • topless 
  • guess her beaver
  •  

 

Undrar om dessa saker har något samband och om denne Jonas är någon slags spindel i nätet haha.

240cookie-checkSmart (?) trix för fler besökare