Hur mycket sms skickar du?

Någonstans läste jag att dagens generations fingrar kommer vara mer flexibla och handens motorik är mycket mer tränad än äldre generationers. Allt tack vare sms:andet. Samtidigt undrar jag om man inte kan slita ut tumlederna…

Tonårstjejer skickar 80 sms om dagen (metro.se) fick mig att fundera lite extra: alltså, det är bara att konstatera att jag gillar inte sms något vidare. Sitta där fullt koncentrerad och pilla med en liten jäkla knappsats… Det är väl okej om man skickar enstaka sms men inte att ha diskussion, det blir liksom lite för jobbigt.

När jag sedan läste att folk faktiskt sms:ar när de kör bil, ja det var liksom droppen. Snacka om beroende.

Jag sms:ar kanske 1-2 st meddelanden i veckan. Hur många skickar du?

280cookie-checkHur mycket sms skickar du?