Dags för klippning igen

Jag får erkänna att jag faktiskt bryr mig om, lite åtminstone, vad folk tycker om min frisyr. Så lite fåfängd är jag nog ändå haha.

Jag nämnde för en vecka sedan till någon att det var dags att snagga huvvet igen, men hon var av en annan mening. Hon tyckte att det såg bra ut som det var nu. Likaså idag när jag kom till jobbet och någon tyckte att jag hade finare frisyr än vanligt, det blir man ju glad av men hallå, jag tänkte faktiskt snagga det!

Såhär är jag iaf säker på att jag inte vill ha det och jag har egentligen aldrig varit intresserad av att följa några trender. Snaggat är dessutom lättskött, billigt och det funkar bra på mig som har s.k. “babyhår” men jag undrar ändå, vad tycker ni?

Snaggat, längre med lugg, tuppkam eller vad?

Bild från http://men-haircuts.com/

270cookie-checkDags för klippning igen