Kärleken finns – på nätet

En väldigt intressant artikel om detta finner du här, och jag får nog lov att hålla med om mycket som skrivs i den. Man har tid att lära känna någon över nätet på ett mer ingående sätt, samtidigt som krogen är totalt hopplös eftersom man nästan enbart går efter utseendet där.

Nästan sist i artikeln står det att det ultimata stället att träffa någon är i mataffären. Detta har jag ju hört förr men har aldrig förstått hur sjutton man kan “lägga in en stöt” när man handlar mat. Vad är man liksom förväntad att säga? Att säga till någon kvinna att hon har schyssta bröd lär ju missuppfattas, att gurkorna i disken verkade mer raka än vanligt när hon gick förbi eller fråga efter “Durexhyllan”. Nej, i så fall tror jag det är bättre chans över nätet. Inte för att jag egentligen har testat dejtingsajterna men som sagt, man får mer tid i sin egen takt att lära känna någons mentalitet och funderingar.

Mataffären? Hur 17 då? Njaee…

Bild från www.dejtingsverige.se

350cookie-checkKärleken finns – på nätet