Rickard Sjöberg i min hall

Jag är förföljd! En tv-kändis har invaderat mitt hem och vägrar släppa taget!

När jag kommer hem från jobbet, trött och lagom mör, då ligger han där. Rickard Sjöberg från Postkodlotteriet. Med sitt breda, vita léende ligger han trånande på golvet och försöker förföra mig med sina rådjurslika ögon, viskandes: kööööp mig. Prenumerera på mig, öppna mig, så att du kan finansiera min karriär för den behöver verkligen ett lyft.

Ingen mat har han lagat, inte ens bryggt kaffe åt mig, den hårt arbetande huvudinkomsttagaren i hushållet. Kort sagt är han ganska värdelös.

Så utan nåd men med en djup suck åker Rickard Sjöberg ner i pappersinsamlingen, ännu en gång. För det är sådan vår relation är och jag tror han gillar det. Att bli behandlad som skräp. För varför skulle han annars göra det om och om igen?

Kinky stuff….

Bilder från www.postkodlotteriet.se och www.tjuvtittat.se

400cookie-checkRickard Sjöberg i min hall