Polisen hälsade på i natt.

Ungefär kl 2:10 smällde det till ganska ordentligt. I och med att jag brukar sova med täcket över örat så hörde jag inte riktigt vad det var och låg kvar en minut och lyssnade vidare.

Av nyfikenhet gick jag upp för att se efter så jag kunde sova vidare och när jag kom till köket såg jag att min ena köksruta var krossad. Någon hade kastat en ganska stor glasflaska som nu låg på marken nedanför ihop med resterna av mitt fönster. Som tur var är det ett tvåglasfönster så det gick inte hål rakt igenom, annars hade det varit iskallt här inne nu.

Givetvis ringde jag polisen så snabbt jag kunde och de dök upp efter ungefär 10 minuter, jag gjorde en anmälan och märkte att jag skakade lite. Det lär bli lite sömn i natt, eller ingen alls. Dessutom måste jag fixa detta i morgon så snabbt som möjligt.

Jag är inte speciellt förbannad, bara besviken att folk inte kan bete sig normalt och inte kasta saker omkring sig hur som helst.

Det är bara så onödigt och kanske ett tecken på att jag borde flytta.

430cookie-checkPolisen hälsade på i natt.