Polisen hälsade på i natt. Uppföljning.

Jag fick ett fåtal timmars sömn till slut, kanske tre, och vaknade vid lunch. Sedan fick jag höra att pizzerian mittemot hade haft inbrott och fått sina fönster inslagna, bara 50 meter härifrån, men tidigare på natten.

Jag tänkte inte på det i natt men jag såg en yngre kille gå hastigt förbi alldeles intill pizerian och han hade en svart huvtröja, precis som den där killen som följde efter tjejen för några nätter sedan.

När jag gick in på bt.se för att se om det stod något hittade jag även detta. Den händelsen var tydligen efter mitt fönster och killen jag såg var på väg åt det hållet. Kanske man skulle ringa en gång till och tipsa liksom?

Det är definitivt dags att flytta känns det som. Mitt område som alla trodde hade lugnat ner sig…

420cookie-checkPolisen hälsade på i natt. Uppföljning.