Intervju i porrträsket

Det sägs vara en miljonindustri där fula fiskar simmar ihop med exhibitionister, nudister, vissa politiker och en lagom klick katolska präster….

Men jag undrar hur detta skulle se ut i vårat avlånga, mellanmjölksland och med dagens regler som gäller på arbetsmarknaden? Hur går det till på en sådan arbetsplats egentligen? Vi skickade iväg vår reporter Sture Snorrenslapp till Sveriges kanske mest kända glädjehus Rosenbad 69 för att träffa både torskar och de som är allmänt slappa i fisken…

I den luxuösa foajén slås jag genast av de intensiva dofterna av både kokosolja och bränt gummi och i mina fantasier utspelas högintensiva scener i sängkammarmiljö. Föreståndaren jag ska träffa varnade mig redan i telefon om att jag bör bära gummistövlar, främst på grund av halkrisken. Med tanke på de mängder vaselin som går åt på ett sådant här ställe och antalet utkommande kunder med både benbrott och stukningar kunde jag förstå att detta var befogat.

En annan sak jag noterade var den specialdesignade stämpelklockan direkt innanför entrédörren, med ett antal hål på rad i midjehöjd.

Efter några minuters väntan dyker min guide upp och han presenterar sig som Bingo Rimér version 2 men snyggare, dessutom rikare, men vi kan kalla honom B2, säger han. Rakt på sak är vad som gäller och dessutom är tiden knapp. Om en halvtimme ska han vara inoljad och klar för att spela in nästa scen i den senaste produktionen, Buller & Brak i Mumindalen, och de inhyrda smurfarna (?) kan vara ganska glupska får jag veta.

Jag väljer att göra saken kort och ger han några raka frågor…

  • Är ni med i fucket? Nej, men det är en aktuell fråga. Däremot är vi sponsrade av bland annat Durex, Ridsport AB, Pzifer, Melonodlarnas Riksförbund och Svenska Cykelförbundet. Följdfråga: De övriga kan jag förstå men det sistnämnda företaget undrar jag över. Det är enkelt, de bistår oss med lagningslappar för våra uppblåsbara medlemmar. Solklart.

  • Vad är stämpelklockan för? I vår strävan för jämlikhet här på arbetsplatsen måste vi satsa på kvinnornas rättigheter, vilket medför att enbart männen har skyldighet att stämpla in samtidigt som slitaget mäts på deras utrustning, därav hålen i stämpelklockan. Samtidigt får man en skonsam polering med hjälp av kokosolja så att det ser bra ut under tagningarna. 

  • För männens del, var går minimigränsen för att få anställning här? Det spelar egentligen inte så stor roll, huvudsaken är vad du gör med den. Det är en myt att storleken har störst betydelse, samtidigt kan man säga att ju fler du har desto bättre. Det är därför flertalet rekryteringar sker via cirkusar och vårt kontaktnät sträcker sig över stora delar av Europa. 

  • Hur bemöter du kritiken om att kvinnorna utnyttjas? Det måste jag dementera å det bestämdaste. Om man ser på samhället idag och dess hårda regler på arbetsmarknaden så utnyttjas vi ju allihopa ändå. Här får tjejerna en trygg och trevlig atmosfär där de slipper få ”det” upp i prutten varje dag av vår kära alliansstyrda regering. Många av våra anställda är nymfomaner och sexmissbrukare och trivs väldigt bra med vad de får arbeta med. Dessutom tjänar de ungefär 1000 gånger bättre än a-kassan.

Tiden går snabbt i trevligt sällskap och vi beslutar att avsluta intervjun. Dessutom blev jag smått irriterad av att bli smekt på låret hela tiden. Så där skiljs våra vägar åt, porrindustrin och jag, även om jag fick ett erbjudande om en statistroll som lakej i ett harem fullt av fackanställda.

Nöjd med min intervju tar jag mig ut till parkeringen och kan ta av mig gummistövlarna. Förvånad över visitkortet jag hittar i min vänstra bakficka ser jag upp mot den vackra husfasaden och kommer på mig själv med att tänka: ”Ja, kanske…om jag blir arbetslös någon vacker dag…”

Jag spar visitkortet.

450cookie-checkIntervju i porrträsket