Kvällsmusik, Kill Bill 2 soundtrack

Jaha minsann, så var det kväll och nästan dags att dyka ner i polyetenbomullssnarkofagen. Hunden ska ut först och sedan blir det lite popcorn till någon dålig film haha.

Som jag skrev förut var det shoppingdags idag och dags att gödsla lite pengar. Senare på kvällen gick jag igenom en massa dvd-filmer som mr T hade lämnat och det fanns några intressanta grejer faktiskt. Sedan har det varit lite städning och jag försöker minska ner på antalet grejer ifall det nu blir en flytt. Det kan ju bli en ny inneboende också, vi får se.

I morgon ska jag i alla fall på visning kl 16:30 och den verkar lovande. Allting skulle ju bli så mycket närmre och dessutom verkar den fräsch. Det kan vara ett alternativ mot vad jag har idag. Spännande 🙂

Nåja, nu är det dags för lite popcorn framför dumburken. Tack för alla goa kommentarer jag fått under dagen, det är ju därför jag skriver! Ni får nanna så gottans, ha sköna drömmar och vakna upp torrt 😉

Kill Bill 2 Soundtrack – Meiko Kaji – Urami Bushi
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eV8JlNdcOEs&hl=sv_SE&fs=1&rel=0&border=1]

480cookie-checkKvällsmusik, Kill Bill 2 soundtrack