Lär dig våldta i datorvärlden.

Japaner och deras kvinnosyn är på tapeten igen, denna gång på grund av datorspelet Rapelay där man som spelare har i uppgift att ofreda tonårstjejer och sedan våldta dem. Antingen själv eller med hjälp av sina vänner.

När jag läste detta och sedan såg klippet på aftonbladet.se blev jag både chockad och fly förbannad. Vad är det för sjuka människor som ens kommer på en sådan spelidé? Det är ju fan inte normalt att göra något sådant och tänk vilket jättekliv bakåt kampen om jämställdheten tar om detta kommer ut i handeln.

Det utlovas dock att detta inte kommer ske men internet är stort och den som absolut vill ha det, får säkert tag på spelet på något sätt ändå.

Sjukt, sjukt, sjukt!!

Nöjesbladets reporter Alfred Holmgren: “Ingen kommer köpa det här spelet.”

550cookie-checkLär dig våldta i datorvärlden.